dimecres, 27 de febrer del 2013

Dades 27 de febrer de 2013

El temps avui ha tornat a ser estable i tranquil, amb pocs núvols al matí i més tapat de cara a la tarda, quan ha començat a augmentar la  nuvolositat degut a l'entrada del vent de llevant, de moment sense precipitacions. Aquesta nit i sobretot de cara a demà el cel es taparà del tot i començarà a ploure cap al sud del país degut a l'acostament d'una pertoració. Aquesta ens afectarà des de demà a migdia fins divendres a migdia, amb pluges importants sobretot a la costa sud i nord, i força més minses a la resta, no sembla que hagi de ploure massa a la nostra zona. Divendres a la tarda tot plegat s'aniria allunyant per quedar un cap de setmana ben estable, amb temperatures suaus i boires matinals. Potser entre dilluns i dimarts ens afecti una altra pertoració amb noves pluges.

Les temperatures d'avui han pujat clarament pel que fa a les màximes, amb valors compresos entre els 8 i 12ºC, mentre que les mínimes han baixat sobretot als llocs enclotats, amb inversió tèrmica marcada. El vent ha bufat fluix de direcció variable al matí i girant a llevant fluix a moderat a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,6ºC
T. Mínima: -3,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,5ºC
T. Mínima: -3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 9,0ºC
T. Mínima: -5,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 7,8ºC
T. Mínima: -0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,1ºC
T. Mínima: -6,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,2ºC
T. Mínima: -3,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,1ºC
T. Mínima: -4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: glaçada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada