divendres, 8 de febrer del 2013

Dades 8 de febrer de 2013

Avui el temps ha estat bastant ennuvolat degut al pas d'una petita bossa d'aire fred en alçada que ens està creuant durant el dia i que de moment ha deixat algunes nevades febles al Pirineu i a l'extrem sud. Aquest vespre i nit és possible que caiguin quatre volves per la nostra zona, molt anecdòtic tot plegat, i demà el temps ja seria plenament estable, amb domini del sol però amb ambient notablement fred. Diumenge també tindrem sol, però de cara a la tarda s'anirà tapant degut a l'acostament d'una nova pertorbació pel nord, que dilluns ens afectaria més de ple amb noves nevades a la zona pirinenca i ruixats a la resta, sembla que no massa importants. L'ambient continuarà fred uns quants dies més.

Les temperatures d'avui han continuat força baixes, i els valors de les màximes s'han mogut entre els  3 i 8ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 0 i -4ºC, amb vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 3,4ºC
T. Mínima: -2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 5,4ºC
T. Mínima: -4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 5,4ºC
T. Mínima: -2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 3,5ºC
T. Mínima: -1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 7,5ºC
T. Mínima: -0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 5,3ºC
T. Mínima: -0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 5,9ºC
T. Mínima: -2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada