dijous, 21 de febrer del 2013

Dades 21 de febrer de 2013

El temps avui ha començat a canviar, i al matí ja hi havia intervals de núvols que no han estat massa importants, i de cara a la tarda han augmentat els núvols i han caigut algunes pluges febles i poc importants degut a l'entrada d'un front càlid poc actiu. Demà augmenta la inestabilitat amb pluges febles al matí i més importants a la tarda-vespre, quan ens començarà a entrar també una massa d'aire molt freda, amb la qual cosa la cota de neu anirà baixant i demà al vespre-nit començarà a nevar a la nostra zona, estenent-se la nevada fins dissabte al matí o migdia i sent feble a moderada, caldrà veure quins gruixos deixarà a nostra zona. Dissabte a la tarda i diumenge el temps seria més estable però molt fred, amb glaçades importants i segurament les temperatures més fredes de l'hivern.

Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 10 i 17ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 4 i -1ºC, amb notable inversió tèrmica i vent fluix de garbí (sud-oest).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,6ºC
T. Mínima: 1,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,6ºC
T. Mínima: 1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 11,9ºC
T. Mínima: -1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 10,1ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 16,8ºC
T. Mínima: -0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 12,1ºC
T. Mínima: 2,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 11,4ºC
T. Mínima: 2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada