diumenge, 10 de febrer del 2013

Dades 10 de febrer de 2013

Avui hem tingut un dia variable al matí i més ennuvolat a la tarda, amb algunes pluges molt febles al vespre degut al pas del front càlid. Aquesta nit continuarà tapat i poden caure alguns ruixats febles, no massa importants i sobretot al nord del país quan ens creuarà el front fred, amb nevades de nou considerables al Pirineu. Demà caldrà destacar l'ambient fred i el vent, que de nou tornarà a bufar amb ganes. Dilluns a la nit podrien caure petites nevadetes a la nostra zona, en tot cas serien anecdòtiques i poc importants, i sembla que el fred intens duraria fins a mitjans de setmana, per recuperar-se les temperatures de forma lleugera la segona part de la setmana, amb temps que possiblement seria més estable.

Les temperatures màximes s'han mogut entre els 7 i 12ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 2 i -4ºC, amb vent fluix i amb algun cop moderat de ponent.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 7,2ºC
T. Mínima: 0,3ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,7ºC
T. Mínima: -3,7ºC
Precipitació: 0,5 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 7,6ºC
T. Mínima: -1,6ºC
Precipitació: 1,1 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,0ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,3ºC
T. Mínima: -0,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,6ºC
T. Mínima: 1,5ºC
Precipitació: 0,3 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 5,9ºC
T. Mínima: -4,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada