divendres, 15 de febrer del 2013

Dades 15 de febrer de 2013

El temps avui ha estat ben tranquil, amb nombroses boires matinals i una tarda més assolellada, i tant sols hi ha hagut alguns intervals de núvols prims degut al pas d'una petita cua de front fred que no ha portat cap conseqüència. Per aquesta nit, demà i diumenge el temps serà bàsicament estable, amb boires matinals freqüents i molts intervals de núvols baixos, preferentment a la meitat est del país on fins i tot podrien caure quatre gotes, molt poca cosa tot plegat, i amb més sol a l'alta muntanya. De cara a la setmana vinent sembla que continuaria l'ambient humit i fins i tot ens podrien visitar algunes pertorbacions amb pluges, que no sembla que hagin de ser massa importants.

Les temperatures màximes avui han baixat i s'han mogut entre els 10 i 15ºC, mentre que les mínimes han pujat i s'han situat entre els 0 i 3ºC, amb vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,9ºC
T. Mínima: 2,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,8ºC
T. Mínima: 0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 11,9ºC
T. Mínima: 2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 10,3ºC
T. Mínima: 2,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,2ºC
T. Mínima: -0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 12,3ºC
T. Mínima: 3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 12,2ºC
T. Mínima: 2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada