diumenge, 3 de febrer del 2013

Dades 3 de febrer de 2013

Avui hem tingut un dia més estable, sense gairebé núvols i amb molt bona visibilitat, però amb fortes ventades de mestral que han bufat especialment ala nit i matinada, originant alguns petits desperfectes com contenidors tombats, branques trencades i tota mena de residus escampats pel terra, i les nevades del Pirineu s'han anat aturant. Aquesta nit serà força freda amb glaçades generals a l'interior, i demà tindrem un dia amb núvols prims, i la temperatura màxima pujarà una mica, mantenint-se de cara a dimarts. Dimecres ens travessarà un front fred des del nord amb noves nevades al Pirineu, vent i una nova i marcada baixada de temperatures. Sembla que l'ambient ben hivernal continuaria bona part de la setmana vinent.

Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 5 i 10ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 4 i -1ºC, amb vent fort al matí i moderat a la tarda de mestral (nord-oest).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:8,3ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,1ºC
T. Mínima: -1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 10,3ºC
T. Mínima: 0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,3ºC
T. Mínima: -1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,2ºC
T. Mínima: 4,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,8ºC
T. Mínima: 0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 8,4ºC
T. Mínima: 2,9ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats: aiguaneu, neu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada