dissabte, 23 de febrer del 2013

Dades 23 de febrer de 2013

Avui ens hem llevat amb el cel completament tapat i amb el terra ben blanc per efecte de les nevades d'aquesta nit passada, que han estat generals a la nostra zona si bé la precipitació caiguda no ha estat molt quantiosa i els gruixos de neu oscil·laven entre els 3 i 8 cm als llocs més elevats. A mig matí s'ha asserenat molt ràpidament i ha quedat un migdia i tarda ben assolellats, tot i que amb ambient gèlid.



La previsió per aquesta nit indica cel serè arreu i temperatures molt baixes, amb glaçades generals i que seran puntualment intenses, i amb vent moderat de mestral. Demà el dia serà serè tot i que molt fred, i dilluns continuarà l'estabilitat. Durant la propera setmana la temperatura es recuperaria una mica, i possiblement entre dijous i divendres tinguem noves precipitacions, que podrien tornar a ser en forma de neu a la nostra zona. Caldrà anar-ho seguint.


Les temperatures màximes d'avui han estat molt més baixes que en dies enrere, i s'han mogut entre els 1 i 7ºC, amb mínimes entre els 0 i -5ºC i vent fluix a moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 3,5ºC
T. Mínima: -2,9ºC
Precipitació: 6,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 2,5ºC
T. Mínima: -2,4ºC
Precipitació: 1,4 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 3,8ºC
T. Mínima: -1,5ºC
Precipitació: 1,9 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 1,4ºC
T. Mínima: -4,9ºC
Precipitació: 9,7 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 6,6ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 9,5 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 5,5ºC
T. Mínima: -2,7ºC
Precipitació: 9,5 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 10,1ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 12,7 mm
Fenomens observats: rosada, boira, aiguaneu, neu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada