dilluns, 4 de febrer del 2013

Dades 4 de febrer de 2013

El temps d'avui ha estat més tranquil que en dies enrere, amb intervals de núvols alts i alguns bancs de boira esporàdics que s'han presentat sobretot al matí, i més clarianes a la tarda, amb núvols cada cop menys importants. Per aquesta nit i bona part de demà tindrem temps estable amb poc vent i algunes boires a primera hora del matí, mentre que de cara a demà a la tarda i vespre augmenten els núvols de nord a sud per l'acostament d'un nou front que portarà més nevades a la cara nord pirinenca i fortes ventades, amb fred intens la resta de la setmana. De moment, per a la nostra zona no es preveuen precipitacions gaire significatives.

Les temperatures d'avui han pujat pel que fa a les màximes, amb valors compresos entre els 6 i 14ºC en funció de la presència o no de boira al matí, i mínimes entre els 2 i -3ºC, amb vent moderat al matí i fluix a la tarda de nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:8,1ºC
T. Mínima: -2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 6,3ºC
T. Mínima: -3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,5ºC
T. Mínima: -2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 9,3ºC
T. Mínima: -1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 14,0ºC
T. Mínima: 1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,2ºC
T. Mínima: -0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,9ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació:0,0 mm
Fenomens observats: --

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada