dissabte, 9 de febrer del 2013

Dades 9 de febrer de 2013

El temps avui ha estat dominat per l'estabilitat absoluta fora del Pirineu amb alguns núvols poc importants en general, i encara núvols amb nevades a la serralada pirinenca, en particular al seu vessant nord on, tot i que les precipitacions han estat molt menys quantioses que en dies enrere, ha continuat nevant. Aquesta nit i demà al matí continuarà l'estabilitat, mentre que de cara a demà a la tarda s'acostarà una nova pertorbació pel nord-oest amb augment dels núvols, noves nevades al Pirineu i ruixats no massa importants a la resta, sobretot cap al nord del país. Sembla que dilluns tindrem un dia més aviat tapat i amb neu a la zona de muntanya i ruixats dispersos a la resta, sembla que poca cosa cauria a la nostra zona, per estabilitzar-se el temps de cara a dimarts. Dimecres tindríem una nova glopada d'aire fred, i potser les temperatures al final de la setmana vinent pugin una mica. De moment segueix sense veure's cap canvi prou important per portar-nos freds intensos o nevades.

Les temperatures màximes d'avui han pujat una mica respecte a les d'ahir i s'han mogut entre els 5 i 10ºC, mentre que les mínimes han baixat en conjunt i s'han situat entre els 0 i -5ºC, amb vent entre fluix i moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 5,7ºC
T. Mínima: -4,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 5,8ºC
T. Mínima: -2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 6,8ºC
T. Mínima: -0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,0ºC
T. Mínima: -3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 9,5ºC
T. Mínima: -5,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,7ºC
T. Mínima: -2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 4,4ºC
T. Mínima: -1,4ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats: gelada, neu feble

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada