dimarts, 5 de febrer del 2013

Dades 5 de febrer de 2013

Avui hem tingut un dia ben tranquil, amb moltes boires matinals que han afectat nombroses àrees de les terres interiors i de ponent i que han durat fins a mig matí o migdia. De cara a la tarda han augmentat els núvols alts degut a l'acostament d'un front fred des del nord que aquesta nit ens creuarà i portarà nevades a la zona pirinenca, alguns ruixadets a la resta i de nou demà hi haurà fortes ventades de mestral i temperatures fredes, de ple hivern. Sembla que la resta de la setmana seguirem amb la tònica de fred acusat, situacions de nord amb nevades a la zona pirinenca i no sembla que hi hagi d'haver precipitacions importants a la nostra zona, encara que no es descarta que caiguin volves o alguna petita enfarinada. El vent continuarà dominant del nord però no serà tant important com el passat cap de setmana.

Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 10 i 15ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els -1 i 5ºC, amb vent fluix al matí i moderat a la tarda de ponent.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:10,5ºC
T. Mínima: 3,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 12,0ºC
T. Mínima: -1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 11,8ºC
T. Mínima: -0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 11,0ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,1ºC
T. Mínima: 4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 12,8ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 9,7ºC
T. Mínima: -2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: --

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada