diumenge, 10 de juliol del 2016

Fotografies de la setmana (4 al 10 de juliol de 2016)

Dilluns 4 de juliol:  la setmana començava amb una lleugera inestabilitat que provocava creixement de nuvolades al Pirineu i algun petit ruixat, mentre que a la resta dominava el sol. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Dimarts 5 de juliol:  aquell dia va continuar una lleugera inestabilitat amb alguns núvols i petits ruixats en forma de fang. Imatge a la tarda:

Dimecres 6 de juliol:  dia de temps tranquil i força càlid, amb domini clar del sol. Imatge a la tarda als plans de Conill:

Dijous 7 de juliol:  aquell dia la inestabilitat va augmentar una mica i van créixer nuvolades de tarda que no van portar precipitacions. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Divendres 8 de juliol:  la inestabilitat va augmentar una mica més i a la tarda es van produir algunes tempestes fins i tot fora del Pirineu, localment moderades. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Dissabte 9 de juliol:  el temps es va tornar a estabilitzar amb domini del sol i bona visibilitat. Imatge a primera hora del dia als plans de Conill:

Diumenge 10 de juliol:  el dia ha començat amb cel totalment serè i de nou amb boina visibilitat:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada