divendres, 8 de juliol del 2016

Dades 8 de juliol de 2016

El temps avui ha estat més inestable que no pas en dies enrere, i fins i tot els ruixats de tarda han caigut fora de la serralada pirinenca. Com sempre en aquests casos la distribució de les precipitacions ha estat molt irregular, però de forma puntual els xàfecs han estat forts i acompanyats de tempesta. De cara a la propera nit les nuvolades s'aniran desfent i les temperatures tornaran a ser força altes, mentre que demà tindrem un dia en conjunt estable, tot i algunes nuvolades que a la tarda deixaran algun ruixat al Pirineu, menys que no pas avui. Demà les temperatures seran semblants a les d'avui. Diumenge el temps ja serà plenament estable amb domini clar del sol, alguna nuvolada de tarda i calor més intensa. La propera setmana començarà amb una entrada d'aire càlid que portarà calor intensa sobretot el dilluns, mentre que dimarts ja començaria a afluixar la calor.

Les màximes d'avui han anat entre els 32 i 35ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 18 i 20ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  33,7ºC
T. Mínima:   18,5ºC
Precipitació:  0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   32,3ºC
T. Mínima:    18,4ºC
Precipitació:  0,2 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   35,0ºC
T. Mínima:    19,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    32,0ºC
T. Mínima:     19,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     35,4ºC
T. Mínima:      20,3ºC
Precipitació:    0,2 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      33,8ºC
T. Mínima:       20,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      34,9ºC
T. Mínima:       19,5ºC
Precipitació:     0,4 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    32,8ºC
T. Mínima:     19,1ºC
Precipitació:  inapreciable
Fenomens observats: pluja de fang, arc de Sant Martí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada