dijous, 14 de juliol del 2016

Dades 14 de juliol de 2016

El dia ha estat molt semblant al d'ahir, amb intervals de núvols baixos a l'est del país que s'han desfet ràpidament quedant un dia clar, i cel serè a ponent. A la tarda han aparegut núvols de nou al nord-est del país que fins i tot han deixat alguna lleu pluja. La situació no canvia i seguim sota la influència d'una massa d'aire més fresca que ens envia una depressió centrada als Alps. La propera nit es tornaran a formar alguns núvols baixos a l'est del país i les temperatures seguiran fresques, per bé que no seran tant baixes com les d'avui. Demà tindrem un dia assolellat, amb vent ja fluix i amb temperatures màximes que pujaran lleugerament, i aquesta tendència es mantindrà el cap de setmana, per tant tindrem dos dies de temps ben estable, domini del sol a tot el país i amb un progressiu augment de les temperatures. I sembla que es va confirmant una potent entrada d'aire càlid per la setmana vinent, sobretot a partir de dimarts en que les temperatures tornaran a ser molt elevades.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 23 i 28ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 7 i 14ºC, La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  24,5ºC
T. Mínima:    8,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   24,9ºC
T. Mínima:     8,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   26,4ºC
T. Mínima:    10,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    23,1ºC
T. Mínima:      9,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     27,9ºC
T. Mínima:      13,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      24,5ºC
T. Mínima:        9,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      25,7ºC
T. Mínima:        7,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    23,6ºC
T. Mínima:      9,7ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada