dimecres, 6 de juliol del 2016

Dades 6 de juliol de 2015

Avui hem tingut una jornada dominada pel sol fins a mitja tarda en que han aparegut núvols prims per ponent que corresponien a les encluses de les tempestes que s'han format a l'interior peninsular. Independentment, s'han format nuvolades al Pirineu que de forma puntual han deixat ruixats i alguna tempesta molt local. La propera nit tot això s'anirà desfent i tindrem mínimes força altes, mentre que demà la situació serà semblant a la d'avui,per tant tindrem temps estable, domini del sol i nuvolades de tarda que esporàdicament deixaran algun ruixat a zones de muntanya, i amb calor ben marcada. Divendres el temps seria semblant, potser amb més possibilitat de precipitacions de tarda al Pirineu i amb calor marcada, mentre que de cara al cap de setmana i començament de la propera setmana el més destacable serà l'entrada d'aire càlid a tots els nivells, amb calor que seria ben intensa.

Les màximes d'avui han pujat i s'han situat entre els 31 i 35ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 15 i 18ºC, amb vent fluix de mestral, baixa humitat i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  32,7ºC
T. Mínima:   15,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   32,1ºC
T. Mínima:    16,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   33,0ºC
T. Mínima:    15,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    31,0ºC
T. Mínima:     17,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     34,5ºC
T. Mínima:      15,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      32,5ºC
T. Mínima:       16,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      33,4ºC
T. Mínima:       14,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    31,3ºC
T. Mínima:     17,0ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada