diumenge, 3 de juliol del 2016

Fotografies de la setmana (27 de juny al 3 de juliol de 2016)

Dilluns 27 de juny:  camps de colza madurs i apunt de segar, a Castellfollit de Riubregós. El dia era assolellat i càlid, típic de ple estiu:

Dimarts 28 de juny:  igual com en el cas del cereal, ja ha començat la sega del pèsol, com en aquest camp situat als voltants de Conill:

Dimecres 29 de juny:  el pas d'una petita pertorbació provinent del sud va portar intervals de núvols alts i mitjos i alguna lleu precipitació de fang. Imatge a primera hora del dia:

Dijous 30 de juny:  el temps va ser lleugerament inestable a la tarda, amb creixement de nuvolades que van deixar tempestes al Pirineu. Imatge a mitja tarda a Calaf:

Divendres 1 de juliol:  el temps aquell dia va ser ben estable amb domini del sol, i tant sols alguna nuvolada de tarda al nord. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dissabte 2 de juliol:  dia de temps estable amb domini del sol i alguns núvols decoratius. Imatge a mitja tarda als plans de Conill:

Diumenge 3 de juliol:  el dia ha començat amb intervals de núvols baixos cap a l'est que ràpidament s'han anat desfent quedant un dia ben clar. Imatge a primera hora:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada