dimarts, 26 de juliol del 2016

Dades 26 de juliol de 2016

El dia ha estat gairebé calcat al d'ahir, amb sol tot el dia arreu, però a diferència d'ahir avui les nuvolades s'han desenvolupat amb energia al Pirineu i han donat algunes petites tempestes, mentre que a la resta del país el sol ha dominat completament. La propera nit tornarà a ser serena i de cara a demà tindrem un lleuger augment de la inestabilitat que es traduirà en més núvols a partir del migdia i a la tarda i tempestes al Pirineu i prepirineu, més freqüents que les d'avui i localment intenses. Difícilment arribin a d'altres llocs tot i que no es descarta algun ruixat a la tarda, i demà les temperatures baixen lleugerament. Dijous el temps ja es torna a estabilitzar i la temperatura es mantindrà semblant a la de demà, mentre que a partir del divendres ens afectarà una glopada d'aire càlid que estabilitzarà completament el temps i provocarà que tinguem un cap de setmana molt càlid.

Les màximes d'avui han anat entre els 31 i 34ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 15 i 18ºC, amb marcada inversió tèrmica de matinada. La visibilitat ha estat bona, la humitat baixa i el vent ha bufat fluix de llevant a primera hora del matí i de mestral la resta de dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  33,2ºC
T. Mínima:   16,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   33,0ºC
T. Mínima:    18,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   33,7ºC
T. Mínima:    16,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    30,9ºC
T. Mínima:     16,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     34,1ºC
T. Mínima:      15,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      32,6ºC
T. Mínima:       17,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      33,8ºC
T. Mínima:       15,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    32,0ºC
T. Mínima:     18,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada