dijous, 28 de juliol del 2016

Dades 28 de juliol de 2016

El dia ha començat amb bancs de núvols baixos que han afectat diferents zones de l'interior, i que han persistit fins a mig matí. Un cop aquests núvols s'han desfet ha quedat un migdia i tarda ben assolellats, tant sols amb alguna nuvolada al Pirineu molt poc important. El temps continua estable i la propera nit tindrem cels clars, tot i que de nou es podrien formar núvols baixos prop del litoral, i amb temperatures mínimes iguals o més altes que la nit passada. Demà ens començarà a afectar una entrada d'aire càlid que serà contundent tot i que la part més intensa serà de curta durada. Demà tindrem sol, algun núvol a la tarda molt poc important i calor que serà clarament més notable que avui, amb temperatures que s'aproparan o superaran els 35ºC. Dissabte tot continua igual i l'entrada d'aire càlid s'intensifica,amb temperatures a la nostra zona entre els 34 i 38ºC, i puntualment arribant als 40ºC a ponent i al Bages. Diumenge la calor recula una mica però igualment serà intensa, i és possible que dilluns tinguem algunes tempestes pel pas d'un embossament d'aire fred en alçada, ja amb menys calor.

Les màximes d'avui han anat entre els 31 i 33ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 15 i 18ºC,amb humitat elevada a primera hora, vent fluix de direcció variable i mala visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  32,1ºC
T. Mínima:   15,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   31,5ºC
T. Mínima:    15,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   32,4ºC
T. Mínima:    15,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    30,7ºC
T. Mínima:     15,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     32,6ºC
T. Mínima:      17,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      32,1ºC
T. Mínima:       17,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      32,8ºC
T. Mínima:       15,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    31,5ºC
T. Mínima:     17,6ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada