dilluns, 25 de juliol del 2016

Dades 25 de juliol de 2016

La setmana ha començat amb temps molt tranquil i amb domini del sol arreu, tot i que en alguns punts de l'est del país hi havia bancs de núvols baixos a primera hora del matí, i a la tarda ha crescut alguna nuvolada al Pirineu molt poc important i que no ha portat precipitacions. La propera nit tornarà a ser serena i amb mínimes semblants o una mica més altes, i demà de nou dominarà el sol, tot i que a diferència d'avui les nuvolades podrien créixer amb més força al Pirineu occidental i es podria escapar algun xàfec o tempesta exclusivament en aquella zona,i les màximes demà pujaran una mica més. Dimecres la inestabilitat serà més marcada i els ruixats i tronades de tarda seran freqüents al Pirineu i de forma molt més esporàdica a la resta, amb temperatura que baixaria una mica. Dijous la temperatura baixa una mica més i el temps s'estabilitza, i sembla que es va confirmant que entre divendres i diumenge la calor podria incrementar-se notablement.

Les màximes d'avui han pujat respecte les d'ahir i han anat entre els 30 i 34ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 14 i 18ºC, i amb marcada inversió tèrmica de matinada. La visibilitat ha estat bona, la humitat baixa i el vent ha bufat fluix de llevant al matí i de mestral a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  31,7ºC
T. Mínima:   14,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   31,6ºC
T. Mínima:    16,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   32,2ºC
T. Mínima:    14,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    30,1ºC
T. Mínima:     16,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     34,1ºC
T. Mínima:      16,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      31,7ºC
T. Mínima:       17,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      32,9ºC
T. Mínima:       14,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    30,9ºC
T. Mínima:     18,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada