diumenge, 17 de juliol del 2016

Fotografies de la setmana (11 al 17 de juliol de 2016)

Dilluns 11 de juliol:  la setmana començava amb temps lleugerament insegur que ens portava força núvols i alguns ruixats a la tarda. Imatge a mitja tarda a Calaf:

Dimarts 12 de juliol:  el dia començava a Calaf amb bandes d'altocúmuls que circulaven de ponent a llevant i que assenyalaven una lleugera inestabilitat per la tarda:

Dimecres 13 de juliol: dia que va començar amb cel mig tapat de núvols baixos i que ràpidament va quedar ben serè i amb bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dijous 14 de juliol:  de nou el temps va tornar a ser estable, amb alguns núvols a primera hora i clar domini del sol la resta del dia. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Divendres 15 de juliol:  la jornada es va caracteritzar pel temps absolutament estable i cel ben serè amb bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:


Dissabte 16 de juliol:  de nou vam tenir un temps ben estable,amb cel serè de punta a punta de dia i bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda a Conill:


Diumenge 17 de juliol:  el matí ha començat amb cel serè i molt bona visibilitat:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada