diumenge, 24 de juliol del 2016

Fotografies de la setmana (18 al 24 de juliol de 2016)

Dilluns 18 de juliol:  la setmana començava amb temps ben estable i domini del sol pràcticament sense núvols. Imatge a mitja tarda a Calaf:

Dimarts 19 de juliol:  imatge dels incendis que afectaven a la zona de la Panadella (en primer terme) i de Vallbona de les Monges al fons, a mitja tarda des de Pujalt:

Dimecres 20 de juliol:  el dia es va caracteritzar pels núvols força abundants a la tarda i per la mala visibilitat, amb molta calitja. Imatge a mitja tarda:

Dijous 21 de juliol:  el dia va ser força tranquil, amb intervals de núvols i encara amb mala visibilitat producte de la calitja. Imatge a mitja tarda a Calaf:

Divendres 22 de juliol:  la inestabilitat va ser acusada degut a l'arribada d'un embossament d'aire fred, amb tempestes molt irregulars i localment fortes. Imatge a mitja tarda a Calaf amb cel amenaçador:

Dissabte 23 de juliol:  el temps va ser força més tranquil, tot i que a primera hora de la tarda es van formar algunes nuvolades, com aquestes a Castellfollit de Riubregós, que no van deixar pluja:

Diumenge 24 de juliol:  el dia ha començat serè i amb bona visibilitat als plans de Conill mirant cap a ponent:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada