divendres, 1 de juliol del 2016

Dades 1 de juliol de 2016

Avui hem tingut un matí i migdia amb força sol, mentre que a la tarda s'han tornat a formar nuvolades al Pirineu que han deixat noves tempestes, avui més disperses i menys intenses que no pas les d'ahir, i també se n'han originat algunes cap a l'extrem sud. Les properes hores encara podria caure algun xàfec, poca cosa tot plegat i els núvols tendiran a desfer-se. La mínima de la propera matinada serà semblant a la d'avui, i de cara a demà tindrem de nou sol al matí i algunes nuvolades a la tarda cap al Pirineu, amb alguna tronada ocasional. Demà les màximes tornaran a moure's entre els 30 i 35ºC en general. Diumenge la situació serà semblant amb algunes tronades de tarda i calor típica de l'època. De cara a la setmana vinent la inestabilitat podria augmentar a principis de setmana, i cap a finals de setmana podríem tenir una entrada d'aire càlid més contundent.

Les màximes d'avui han anat entre els 29 i 34ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 14 i 17ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix del sud.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  31,3ºC
T. Mínima:   15,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   33,1ºC
T. Mínima:    15,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   33,7ºC
T. Mínima:    14,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    28,6ºC
T. Mínima:     14,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     32,3ºC
T. Mínima:      15,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      31,8ºC
T. Mínima:       17,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      33,8ºC
T. Mínima:       15,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    30,7ºC
T. Mínima:     16,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada