divendres, 15 de juliol del 2016

Dades 15 de juliol de 2016

El dia ha estat ben estable, encara amb alguns núvols baixos al litoral a primera hora i cel serè arreu del país tot el dia, gairebé sense cap núvol. La situació general ve dominada per l'allunyament de la depressió que es situava al centre del continent europeu i que ens enviava la massa d'aire més fresc, i a partir de demà aquesta anirà sent substituïda per una massa d'aire càlid d'origen africà. De moment la propera nit serà serena i amb mínimes fresques, per bé que més altes que en les darreres nits, i demà tindrem un dia tranquil, amb domini del sol, vent fluix i temperatura màxima que s'enfilarà una mica més, apropant-se les temperatures ja als 30ºC. Diumenge tornarem a tenir domini del sol i la calor s'intensifica una mica més. De cara a la propera setmana a destacar l'onada de calor que ens afectarà entre dimarts i dijous sobretot, amb màximes a la nostra zona entre els 35 i 39ºC, i amb valors més elevats a ponent. 

Les màximes d'avui han pujat lleugerament, amb valors entre els 25 i 30ºC, i les mínimes s'han mantingut fresques, amb valors entre els 9 i 12ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  27,1ºC
T. Mínima:    8,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   27,6ºC
T. Mínima:     7,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   27,9ºC
T. Mínima:     8,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    25,1ºC
T. Mínima:      9,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     29,8ºC
T. Mínima:      11,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      27,1ºC
T. Mínima:        9,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      28,0ºC
T. Mínima:        6,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    26,0ºC
T. Mínima:      9,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada