dimecres, 13 de juliol del 2016

Dades 13 de juliol de 2016

El dia ha començat amb intervals de núvols baixos, més freqüents a l'est del país i que fins i tot han donat petits ruixats a la costa. A partir de mig matí tot això s'ha desfet i ha quedat el cel clar, amb increment de núvols a la tarda al nord-est i de nou al litoral. La propera nit tindrem un tipus de temps molt semblant al d'ahir, amb núvols i algun feble ruixat a primera hora a l'est del país, i amb cel més clar com més a ponent, i amb domini del sol a tot arreu al migdia i a la tarda. Les mínimes de la propera nit seran fresques i les màximes de demà semblants a les d'avui, per tant molt agradables. Divendres tindrem un temps semblant, encara amb temperatures suaus i serà dissabte i sobretot diumenge quan començarà a entrar una nova massa d'aire càlid des del nord d'Àfrica. Tot fa pensar que la setmana vinent,especialment cap a mitjans de setmana, tindrem una nova situació de calor ben intensa.

Les màximes d'avui han anat entre els 23 i 29ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 12 i 18ºC, amb vent fluix a moderat de mestral, baixa humitat i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  26,2ºC
T. Mínima:   12,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   25,5ºC
T. Mínima:    10,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   26,7ºC
T. Mínima:    12,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    23,7ºC
T. Mínima:     12,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     29,0ºC
T. Mínima:      17,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      25,5ºC
T. Mínima:       14,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      27,2ºC
T. Mínima:       13,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    24,4ºC
T. Mínima:     13,0ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada