diumenge, 3 de juliol del 2016

Dades 3 de juliol de 2016

El dia ha començat amb bancs de núvols baixos cap a l'est del país i que puntualment han arribat a tapar el cel a zones de l'interior. Aquests núvols s'han desfet ràpidament a primera hora i la jornada ha estat assolellada o amb alguns núvols molt poc importants. De cara a demà tindrem temps estable, amb temperatura una mica més alta i algunes nuvolades a la tarda a zones de muntanya i que no deixaran pluja. Dimarts ens començarà a afectar un petit embossament d'aire fred en alçada que provocarà alguns ruixats al Pirineu occidental, ponent i muntanyes de l'extrem sud, amb calor marcada. Dimecres i dijous la inestabilitat serà més important i les tronades de tarda al Pirineu serien freqüents, localment intenses i amb una petita baixada de temperatura. Sembla que a l'acabar la setmana, dissabte i diumenge, el temps tornaria a estabilitzar-se i les temperatures pujarien d'una forma més clara.

Les màximes d'avui han anat entre els 29 i 32ºC,mentre que les mínimes s'han mogut entre els 14 i 17ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix del sud.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  30,7ºC
T. Mínima:   16,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   29,9ºC
T. Mínima:    14,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   31,4ºC
T. Mínima:    14,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    29,1ºC
T. Mínima:     14,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     30,4ºC
T. Mínima:      14,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      30,2ºC
T. Mínima:       15,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      31,5ºC
T. Mínima:       16,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    30,0ºC
T. Mínima:     14,9ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada