dissabte, 23 de juliol del 2016

Dades 23 de juliol de 2016

Avui hem tingut una jornada de temps molt més tranquil que no pas ahir, i el dia ha començat amb cel gairebé serè, tant sols amb alguns núvols poc importants cap al nord-est. A la tarda han crescut nuvolades cap al Pirineu degut a les restes d'inestabilitat, però no s'han produït precipitacions. La propera nit tindrem cel gairebé serè, el vent de mestral afluixarà fins gairebé encalmar i les mínimes seran semblants a les de la nit passada o una mica més altes. Demà tindrem un dia totalment estable, amb domini del sol, alguna petita nuvolada a la tarda i temperatura lleugerament més alta. De cara a la setmana vinent sembla que tant dilluns com dimarts tindrem dos dies de temps assolellat i cada dia una mica més càlid, mentre que dimecres ens podria creuar un nou front amb tempestes a la tarda i lleugera baixada de temperatura pel dijous.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 27 i 31ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 12 i els 15ºC, amb vent fluix de mestral, baixa humitat i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): (dades de pluja provisionals)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  29,3ºC
T. Mínima:   13,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   28,6ºC
T. Mínima:    12,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   29,6ºC
T. Mínima:    14,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    27,0ºC
T. Mínima:     12,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     30,5ºC
T. Mínima:      14,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      28,8ºC
T. Mínima:       14,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      30,6ºC
T. Mínima:       13,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    28,2ºC
T. Mínima:     13,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada