dilluns, 11 de juliol del 2016

Dades 11 de juliol de 2016

El dia ha començat amb domini del sol arreu, tret de núvols al Pirineu occidental amb algun ruixat, i nuvolades a ponent. A mesura que ha anat avançant el matí han anat entrant més núvols de ponent a llevant i a partir de migdia s'han format nous ruixats a ponent i al Pirineu. La situació ve dominada encara per la massa d'aire molt càlid i per l'arribada d'un front per ponent que ja ens comença a afectar i que anirà a més la propera nit. Les properes hores tindrem força núvols, algunes clarianes i apareixeran xàfecs i algunes tronades irregulars, preferentment al Pirineu, i amb temperatures una mica més baixes. Demà tindrem un dia insegur a la tarda amb creixement de nuvolades, i amb tempestes al nord del país, i temperatures màximes que seran més baixes. Els propers dies es caracteritzaran pel temps més estable, amb temperatures més baixes tant màximes com mínimes entre dimecres i divendres, per tornar a pujar a partir del cap de setmana.

Les màximes d'avui han estat més baixes, amb valors entre els 31 i 35ºC, mentre que les mínimes han estat més altes, amb valors entre els 17 i 20ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  33,3ºC
T. Mínima:   18,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   33,8ºC
T. Mínima:    19,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   35,0ºC
T. Mínima:    17,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    31,0ºC
T. Mínima:     18,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     34,6ºC
T. Mínima:      17,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      34,3ºC
T. Mínima:       19,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      35,4ºC
T. Mínima:       18,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    33,1ºC
T. Mínima:     20,8ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada