dimarts, 5 de juliol del 2016

Dades 5 de juliol de 2016

El dia ha començat amb intervals de núvols a ponent restes de les tempestes que s'han format durant la nit i que han deixat algunes gotellades poc importants i barrejades amb fang. Durant el dia han persistit els intervals nuvolosos,tot i que durant la tarda s'ha anat imposant el sol. La propera nit tindrem de nou temperatures una mica altes i demà hi haurà núvols i clarianes amb ruixats a la tarda a zones de muntanya. Dijous i divendres la calor s'intensificaria una mica més i seguirien les precipitacions de tarda bàsicament al Pirineu, en general irregulars i no massa importants. Dissabte i diumenge seran dos dies de temps tranquil i amb calor més intensa, que arribaria al màxim entre dilluns i dimarts de la propera setmana.

Les màximes d'avui han baixat lleugerament,amb valors entre els 29 i 33ºC, i mínimes més altes, entre els 15 i 18ºC. La humitat ha estat baixa. la visibilitat entre regular i bona i el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  31,5ºC
T. Mínima:   16.6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   30,9ºC
T. Mínima:    17,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   32,3ºC
T. Mínima:    17,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    28,6ºC
T. Mínima:     16,3ºC
Precipitació:   0,9 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     32,6ºC
T. Mínima:      17,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      31,4ºC
T. Mínima:       16,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      32,3ºC
T. Mínima:       15,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    30,1ºC
T. Mínima:     18,3ºC
Precipitació:  inapreciable
Fenomens observats: calitja, pluja de fang

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada