dilluns, 4 de juliol del 2016

Dades 4 de juliol de 2016

La setmana ha començat amb temps estable i sol arreu del país fins a mig matí o migdia, moment en que s'ha format nuvolades a la serralada pirinenca que han acabat donant tempestes que localment han estat intenses, i algun ruixat molt feble i acompanyat de fang al centre i sud del país, ja que la massa d'aire que ens afecta procedeix del nord del continent africà. La propera nit tindrem intervals de núvols i no es descarta alguna gotellada puntual, amb mínimes que no baixaran tant com les darreres nits. Demà tindrem núvols i clarianes i es poden tornar a produir ruixats i tronades al Pirineu, de nou puntualment intenses, i amb calor un dia més marcada. Dimecres continuaria la lleugera inestabilitat, i es continua confirmant la possibilitat de que a finals de setmana la temperatura pugi de valent.

Les màximes avui han estat més altes, amb valors entre els 30 i 35ºC, i les mínima han anat entre els 14 i 17ºC, amb baixa humitat, visibilitat regular i vent del sud fluix al matí i moderat a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  33,7ºC
T. Mínima:   15,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   34,3ºC
T. Mínima:    15,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   34,6ºC
T. Mínima:    13,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    30,3ºC
T. Mínima:     15,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     32,8ºC
T. Mínima:      14,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      33,4ºC
T. Mínima:       16,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      34,9ºC
T. Mínima:       14,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    32,2ºC
T. Mínima:     16,6ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: calitja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada