dissabte, 2 de juliol del 2016

Dades 2 de juliol de 2016

El dia s'ha caracteritzat pel domini del sol al matí, mentre que a la tarda han aparegut bandes de núvols prims, a part de les nuvolades que s'han format a la serralada pirinenca i que no han deixat precipitacions. La propera nit encara tindrem força núvols prims i això farà que les temperatures mínimes no baixin massa, mentre que demà tindrem una jornada de temps totalment estable, alguns núvols a la tarda i temperatura que continuarà si fa no fa en la mateixa línia. Dilluns i dimarts no hi haurà massa canvis, tot i que a les tardes podria augmentar la inestabilitat al Pirineu i extrem sud amb alguna tempesta, i aquesta inestabilitat podria ser més evident entre dimecres i dijous amb xàfecs més extensos.

Les temperatures d'avui no han variat gaire respecte les d'ahir, amb màximes entre els 29 i 33ºC i mínimes entre els 14 i 17ºC, amb baixa humitat, vent fluix en règim de marinades i bona visibilitat en general.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  31,0ºC
T. Mínima:   14,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   30,7ºC
T. Mínima:    16,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   31,1ºC
T. Mínima:    14,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    29,4ºC
T. Mínima:     14,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     32,4ºC
T. Mínima:      14,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      30,3ºC
T. Mínima:       16,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      31,7ºC
T. Mínima:       14,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    30,4ºC
T. Mínima:     16,8ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada