dissabte, 16 de juliol del 2016

Dades 16 de juliol de 2016

La jornada d'avui s'ha caracteritzat pel temps ben estable arreu del país i pràcticament sense núvols, tant sols alguns núvols baixos a primera hora al litoral i que s'han desfet de seguida. A partir d'ara mateix començarà a entrar una massa d'aire molt càlida pel sud peninsular i que a poc a poc ens anirà afectant a nosaltres també. Demà tindrem sol de punta a punta de dia i tant sols es podran observar algunes nuvolades poc importants a la tarda, amb temperatures en lleuger augment tant màximes com mínimes. La propera setmana començarà amb una intensificació de l'entrada d'aire calent, amb estabilitat, cel serè i temperatura cap amunt. Aquesta situació arribarà al seu màxim entre dimarts i dimecres, amb temperatures molt elevades i que podria afluixar una mica a partir de dijous i ja de cara al proper cap de setmana.

Les màximes d'avui han pujat més que no pas ahir, amb valors entre els 29 i 32ºC, i mínimes entre els 10 i 14ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix en règim de marinades.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  30,7ºC
T. Mínima:   11,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   30,6ºC
T. Mínima:    11,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   31,7ºC
T. Mínima:     9,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    28,9ºC
T. Mínima:     12,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     30,4ºC
T. Mínima:      10,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      30,2ºC
T. Mínima:       13,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      31,5ºC
T. Mínima:        9,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    29,6ºC
T. Mínima:     13,6ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada