dimecres, 27 de juliol del 2016

Dades 27 de juliol de 2016

El dia ha començat amb cel serè arreu, però al llarg del matí han anat apareixent núvols, de moment poc importants, però que a partir de migdia han crescut amb rapidesa i s'han format tempestes al Pirineu i prepirineu sobretot orientals, i que s'han desplaçat més cap al sud. Puntualment han estat fortes i amb calamarsa, per bé que molt irregulars, mentre que més al sud han augmentat els núvols sense més conseqüències. Durant les properes hores encara pot anar descarregant alguna tempesta, tot i que la tendència és a anar desapareixent, i ja de cara a demà el temps tornarà a ser ben estable, amb sol, alguna nuvolada de tarda i calor de ple estiu. A partir de divendres i durant el cap de setmana ens afectarà una bombolla d'aire càlid africana, amb domini del sol, i amb calor que serà intensa sobretot divendres i dissabte, afluixant potser una mica de cara a diumenge.

Les màximes d'avui s'han ubicat entre els 31 i 33ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 15 i 18ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  32,4ºC
T. Mínima:   15,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   31,7ºC
T. Mínima:    16,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   32,5ºC
T. Mínima:    16,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    30,9ºC
T. Mínima:     16,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     32,7ºC
T. Mínima:      16,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      32,8ºC
T. Mínima:       17,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      33,3ºC
T. Mínima:       16,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    31,7ºC
T. Mínima:     17,9ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada