diumenge, 31 de juliol del 2016

Dades 31 de juliol de 2016

El dia ha començat amb bancs de núvols baixos nombrosos a l'est del país i que de forma esporàdica han entrat fins l'interior, però s'han desfet molt ràpidament a primera hora quedant un cel serè arreu. A migdia i la tarda s'han format tempestes al Pirineu que de forma local han caigut amb intensitat, mentre que a la resta s'han produït augments de núvols sense més importància. A la propera nit es podrien tornar a formar núvols baixos i algunes boires a l'est,i com ha passat avui el cel quedarà serè a partir de mig matí, demà amb menys risc de tempestes a la muntanya que no pas avui i amb calor moderada. Demà a la nit els núvols baixos es farien més extensos i podrien deixar algunes gotes a l'est del país, mentre que dimarts tindríem núvols a primera hora i més clarianes al llarg del dia. Ara com ara seguim sense canvis de temps importants a la vista.

Les màximes d'avui han anat entre els 29 i 34ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 15 i 18ºC,amb humitat elevada i mala visibilitat a primera hora mentre ha bufat vent de llevant,i humitat molt més baixa i bona visibilitat a partir de mig matí quan el vent ha girat a mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  31,7ºC
T. Mínima:   16,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   31,6ºC
T. Mínima:    17,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   32,1ºC
T. Mínima:    15,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    29,5ºC
T. Mínima:     17,6ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     34,7ºC
T. Mínima:      17,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      31,4ºC
T. Mínima:       18,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      33,4ºC
T. Mínima:       16,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    30,3ºC
T. Mínima:     18,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boirina i rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada