diumenge, 14 de desembre del 2014

Fotografies de la setmana (8 al 14 de desembre de 2014)

Dilluns 8 de desembre: la setmana començava amb moltes boires al matí i que van durar fins a primera hora de la tarda, quan es van desfer. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dimarts 9 de desembre: el pas d'una petita cua de front va portar alguns núvols i vent molt fort del nord, amb ambient sec i bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda:
Dimecres 10 de desembre:el dia va estar dominat pel temps tranquil, amb intervals de núvols prims i sense més conseqüències. Imatge a primera hora de la tarda:
Dijous 11 de desembre: els camps d'ordi que es varen sembrar recentment presenten molt bon aspecte, amb una germinació pràcticament total. Imatge d'un camp a Castellfollit de Riubregós:
Divendres 12 de desembre: vista cap al nord des dels afores de Calaf. Aleny en primer terme i, al fons, el Pirineu ben nevat:
Dissabte 13 de desembre: el dia es va caracteritzar pels intervals de núvols alts i mitjos, com ara aquests que es podien veure a primera hora de la tarda als plans de Conill:
Diumenge 14 de desembre: el dia ha estat dominat per núvols i fins i tot alguna goteta al matí, molt poca cosa. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada