divendres, 5 de desembre del 2014

Dades 5 de desembre de 2014

El dia d'avui ha estat dominat per les boires i núvols baixos a bona part de l'interior fins a migdia i amb més sol a la tarda, fet que ha provocat un ambient fred i humit, mentre que a la resta del país dominava el sol, amb alguns núvols baixos al litoral. La propera nit tornarà a haver-hi boires, tot i que possiblement no siguin tant extenses com avui ja que el vent de mestral apretarà amb més força i la humitat serà més baixa. Les temperatures seran força fredes de dia i hi haurà gelades matinals. Dilluns ens creua uns front de nord a sud i dimarts tornaran a baixar les temperatures, amb mestral i tramuntana moderats a forts i nevades a la cara nord pirinenca. La setmana propera es presenta amb temps estable però fred i ventós.
 
Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 4 i 8ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 1 i 3ºC, amb vent fluix de mestral, humitat elevada i mala visibilitat, sobretot al matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     4,2ºC
T. Mínima:      1,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    3,6ºC
T. Mínima:     2,4ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     4,3ºC
T. Mínima:      2,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      5,1ºC
T. Mínima:       1,0ºC
Precipitació:    0,1 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     8,5ºC
T. Mínima:      3,2ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     6,9ºC
T. Mínima:      2,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:    4,6ºC
T. Mínima:     2,0ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: rosada, boira baixa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada