dimecres, 10 de desembre del 2014

Dades 10 de desembre de 2014

Avui hem tingut un dia ja molt més tranquil, amb sol alternat amb bandes de núvols alts i mitjos, i poca complicació. El temporal de vent d'ahir ja és història, i ara estem afectats per una petita falca anticiclònica que la tindrem fins el cap de setmana. Demà el dia s'aixecarà amb algunes boires locals, pero en general dominarà el sol i, tot i que a primera hora les temperatures seran fredes, de dia pujaran una mica més que avui, i el vent ja serà més fluix. Divendres la situació seria semblant, i entre dissabte i diumenge ens arribaria una pertorbació que ens afectaria de forma indirecta, ja que sembla que passaria una mica més cap al sud. Tindrem núvols i algunes pluges febles al sud. Ara com ara, sembla que la setmana vinent tindrem temps anticiclònic.

Les temperatures màximes s'han mogut entre els 4 i 10ºC, i les mínimes entre els -1 i -4ºC, amb vent fluix amb cops moderats de mestral, baixa humitat i molt bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     5,1ºC
T. Mínima:     -2,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:     3,6ºC
T. Mínima:     -3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     5,5ºC
T. Mínima:     -2,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      5,2ºC
T. Mínima:      -1,9ºC
Precipitació:    0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    10,1ºC
T. Mínima:     -1,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     7,4ºC
T. Mínima:     -1,8ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:    5,6ºC
T. Mínima:    -2,9ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: glaçada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada