dilluns, 29 de desembre del 2014

Dades 29 de desembre de 2014

Avui el temps ha estat ja molt més estable i amb cel serè arreu, pràcticament no s'ha vist ni un núvol. La pertorbació que ahir portava neu al Pirineu ja s'ha enretirat i darrera seu ha entrat una massa d'aire freda d'origen continental que ha fet baixar clarament les temperatures, però per contra és molt seca, amb humitats baixíssimes. La propera nit serà també molt freda, amb gelades arreu, tant o més importants que la darrera nit, i demà de nou dia serè i fred, potser un parell de graus més a migdia, però igualment amb temperatura baixa. En dies posteriors l'anticicló s'imposa, amb sol, algunes boires i temperatura més suau de dia, però freda de nit. Ara com ara no es veuen canvis que ens hagin de portar precipitacions o freds.

Les temperatures màximes s'han mogut entre els 3 i 11ºC, i les mínimes entre els -2 i -6ºC, amb vent fluix de mestral, humitat baixa i molt bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     5,7ºC
T. Mínima:     -5,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:     8,0ºC
T. Mínima:     -2,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:       9,3ºC
T. Mínima:       -3,8ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      3,1ºC
T. Mínima:      -2,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      11,0ºC
T. Mínima:       -5,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     6,3ºC
T. Mínima:     -4,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:    4,8ºC
T. Mínima:    -4,7ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada