dissabte, 20 de desembre del 2014

Dades 20 de desembre de 2014

El dia ha estat molt semblant a l'anterior, amb domini d'un potent anticicló sobre tot el sud del continent, i a la nostra zona això s'ha traduït en boires extenses i persistents i que no s'han aixecat en tot el dia, situades pràcticament a les mateixes zones d'ahir. Per aquesta nit continuarà la boira, fent-se una mica més espessa i extensa i amb temperatura lleugerament més baixa, tot i això no s'esperen glaçades. Demà no sembla que hagi de canviar massa la situació, i continuarà la dualitat entre sol i boires, amb ambient una mica més fred, i de cara a la setmana vinent sembla que l'anticicló dominarà fins ben bé Sant Esteve, per començar a moure's en dies posteriors, amb ambient més fred.
 
Les màximes d'avui han baixat als llocs amb boira i pujat a la resta, amb valors d'entre 5 i 12ºC, i mínimes entre 1 i 6ºC, amb humitat elevada, molt mala visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     5,3ºC
T. Mínima:      3,3ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:     5,2ºC
T. Mínima:      1,0ºC
Precipitació:  0,2 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:       7,1ºC
T. Mínima:        1,1ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      4,8ºC
T. Mínima:       2,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      12,5ºC
T. Mínima:        6,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     6,2ºC
T. Mínima:      4,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:    5,2ºC
T. Mínima:     3,6ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada