diumenge, 7 de desembre del 2014

Fotografies de la setmana (1 al 7 de desembre de 2014)

Dilluns 1 de desembre: la humitat i les temperatures suaus afavoreixen la proliferació de fongs, com aquests descomponedors de fusta presents a Castellfollit de Riubregós:
Dimarts 2 de desembre: tot i algunes boires molt a primera hora del matí, el dia va ser assolellat i amb bona visibilitat. Imatge del Port del Comte des de Cardona:
Dimecres 3 de desembre: el matí va ser boirós i a la tarda es van obrir clarianes, encara amb restes de boira. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:
Dijous 4 de desembre: el pas d'una pertorbació ens va portar cel molt tapat tot el dia, boires freqüents i pluja de feble a moderada. Imatge a primera hora de la tarda:
Divendres 5 de desembre: la pertorbació del dia anterior es va allunyar definitivament, i el matí varem tenir boires espesses. De cara a la tarda es van trencar i es van veure algunes ullades de sol:
Dissabte 6 de desembre: com en dies anteriors, la jornada ha començat amb boires espesses però a mig matí ja s'han desfet, quedant un dia assolellat i amb bona visibilitat:
Diumenge 7 de desembre: el dia ha començat amb cel serè, vent i molt bona visibilitat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada