dilluns, 15 de desembre del 2014

Dades 15 de desembre de 2014

El dia ha estat molt tapat arreu, i s'han produit pluges força generals sobretot al matí, en canvi han estat més febles de cara a la tarda i que han estat més intenses al litoral, més febles com més a ponent. Aquesta nit la pertorbació es va enretirant i les pluges desapareixeran del tot, i demà tindrem un dia amb moltes boires matinals i força núvols de dia provocats per una cua de front que arriba pel nord, i que no es preveu que deixi pluja, com a molt quatre gotes. La temperatura serà més freda i el vent de mestral es deixarà sentir. En dies posteriors l'anticicló s'imposarà i el temps serà estable, amb sol i boires cada cop més persistents. Les temperatures seran suaus de dia i fredes de nit, excepte als llocs amb boira on farà fred tot el dia.

Les temperatures màximes han baixat clarament, amb valors entre els 6 i 9ºC, i mínimes encara suaus, entre els 4 i 7ºC, amb vent de l'est que a la tarda ha girat a nord-oest, humitat elevada i mala visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     7,8ºC
T. Mínima:      4,7ºC
Precipitació:  5,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:     7,6ºC
T. Mínima:      5,2ºC
Precipitació:  3,7 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      8,0ºC
T. Mínima:       4,5ºC
Precipitació:   3,6 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      6,6ºC
T. Mínima:       5,5ºC
Precipitació:   7,9 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      9,4ºC
T. Mínima:       7,1ºC
Precipitació:   11,3 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     8,5ºC
T. Mínima:      7,2ºC
Precipitació:  5,4 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya, pluja des de les 8 del matí):

T. Màxima:    7,7ºC
T. Mínima:     6,5ºC
Precipitació:  4,1 mm
Fenòmens observats: rosada, pluja 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada