divendres, 19 de desembre del 2014

Dades 19 de desembre de 2014

Avui hem tingut un clàssic dia anticiclònic de desembre, amb sol al Pirineu i est del país, i boires que han estat persistents a bona part de les planes interiors, ja sigui en forma de boires espesses, o de boires més aixecades. La propera nit les boires s'estendran més i es faran més espesses, i demà la situació serà semblant, amb sol i boires persistents a l'interior, si fa no fa als mateixos llocs que avui i amb temperatura una mica més freda. Diumenge no es preveu massa canvis, i a la nostra zona la boira podria tornar a ser la protagonista, amb ambient una mica més fred. Aquest tipus de temps és previst que duri almenys fins Nadal, amb sol, boires i ambient moderadament fred, però sense glaçades.

Les temperatures màximes han estat més baixes, i s'han mogut entre els 6 i 10ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 3 i 6ºC, amb molt mala visibilitat, humitat elevada i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     7,7ºC
T. Mínima:      4,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:     6,1ºC
T. Mínima:      3,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:       7,6ºC
T. Mínima:        5,3ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      6,8ºC
T. Mínima:       4,3ºC
Precipitació:   0,1 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       9,9ºC
T. Mínima:        6,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     7,9ºC
T. Mínima:      5,7ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:    7,3ºC
T. Mínima:     5,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada