dilluns, 1 de desembre del 2014

Dades 1 de desembre de 2014

Avui hem tingut un dia ja força més tranquil, tot i que amb força núvols a primera hora, i fins i tot bancs de boira. A partir de mig matí s'ha obert el cel i ha quedat una jornada assolellada, tot i que amb alguns núvols decoratius al migdia i tarda. Demà començarem amb alguns bancs de boira i ambient més fred que en dies enrere, i el dia serà estable, mentre que dimecres els núvols augmentaran per l'acostament d'un embossament d'aire fred en alçada que dijous ens podria portar de nou pluja, però aquesta vegada molt més modesta. A partir de divendres i durant el cap de setmana aquesta pertorbació se'n va, entrarà el vent del nord i les temperatures seran ja pràcticament hivernals.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 10 i 15ºC, i les mínimes entre els 6 i 9ºC, amb vent feble a moderat de mestral, bona visibilitat i baixa humitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   11,9ºC
T. Mínima:      7,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  10,1ºC
T. Mínima:     6,1ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   12,3ºC
T. Mínima:      7,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    11,1ºC
T. Mínima:       6,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    15,0ºC
T. Mínima:      8,8ºC
Precipitació:   0,1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   13,6ºC
T. Mínima:      7,6ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:  12,2ºC
T. Mínima:     7,6ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada