dilluns, 8 de desembre del 2014

Dades 8 de desembre de 2014

La jornada ha començat amb boires freqüents a molts punts de l'interior, espesses a primera hora i que a mig matí ja s'han anat aixecant, quedant com a boires altes o núvols baixos. La tarda ha continuat tapada malgrat que puntualment s'han obert algunes clarianes, però la nuvolositat tendeix a augmentar per l'arribada d'un front fred des del nord que de nit portarà ruixats, nevades al Pirineu i entrada d'una massa d'aire fred demà, am ventades fortes o molt fortes de mestral o tramuntana. Demà aquest vent serà notícia, sobretot intens al matí i fins a mitja tarda, afluixant al vespre. Les nevades seran intenses al Pirineu i l'ambient serà ben fred. Dimecres tindrem un dia fred i amb vent afluixant, mentre que dijous i divendres el temps serà més tranquil. Dissabte i diumenge podria tornar a canviar amb l'arribada d'una nova pertorbació.

Les màximes del dia han estat una mica més altes i s'han mogut entre els 6 i 12ºC, i les mínimes entre els 2 i -1ºC, amb vent fluix a moderat de mestral, humitat moderada i visibilitat dolenta al matí i més bona a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     5,9ºC
T. Mínima:      0,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:     9,4ºC
T. Mínima:    -0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     7,4ºC
T. Mínima:     -0,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      7,2ºC
T. Mínima:       0,8ºC
Precipitació:    0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    11,7ºC
T. Mínima:     -0,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     8,9ºC
T. Mínima:      1,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:    7,1ºC
T. Mínima:    -0,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boira, glaçada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada