diumenge, 7 de desembre del 2014

Dades 7 de desembre de 2014

El dia ha estat força tranquil i amb domini del sol, quedant les boires restringides a punts molt concrets on quedaven més arrecerades del vent. Seguim sota la influència d'un anticicló atlàntic, i demà la situació serà similar, amb sol, boires locals i vent moderat, amb ambient força fred de nit, amb glaçades, i temperatura similar a la d'avui de dia. Dimarts ens  arriba un front des del nord a la matinada, amb nevades importants al Pirineu, algun ruixat a la resta i fortes ventades de mestral i tramuntana, amb ambient notablement fred. Dimecres el vent aniria afluixant, amb fred marcat, i sembla que la situació encalmaria fins dissabte, quan ens afectaria un front de ruixats, amb posterior baixada de temperatures diumenge.

Les màximes del dia han anat entre els 5 i 10ºC, i les mínimes entre els 0 i -2ºC, amb vent moderat de mestral, baixa humitat i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     6,3ºC
T. Mínima:     -1,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   10,0ºC
T. Mínima:    -1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     7,6ºC
T. Mínima:     -0,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      4,9ºC
T. Mínima:      -1,3ºC
Precipitació:    0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     9,6ºC
T. Mínima:      0,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     7,5ºC
T. Mínima:     -0,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:    6,1ºC
T. Mínima:    -1,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: glaçada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada