dissabte, 13 de desembre del 2014

Dades 13 de desembre de 2014

El dia ha estat tranquil i dominat pels intervals de núvols alts i mitjos que han anat desfilant de sud a nord al llarg del dia, sense precipitacions i tot plegat originat per la depressió que es situa al sud-oest de la península i que provoca pluges en aquella zona. Demà els núvols augmentaran més ja que la pertorbació s'apropa una mica, però no es preveu pluges tret de l'extrem sud del país, mentre que entre demà a la nit i  dilluns sí que podria arribar a ploure una mica, en tot cas no serien pluges gaire importants, i la temperatura baixaria una mica. A partir del dimarts, i en dies posteriors, el temps seria ben estable amb domini de l'anticicló atlàntic i temperatures poc fredes per l'època.

Les màximes del dia s'han mogut entre els 10 i 15ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els -2 i 4ºC, i un dia més amb marcada inversió tèrmica. La humitat ha estat moderada, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat fluix del sud.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:    12,4ºC
T. Mínima:      2,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    12,0ºC
T. Mínima:      2,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    13,6ºC
T. Mínima:     -0,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     10,9ºC
T. Mínima:       4,0ºC
Precipitació:    0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    15,1ºC
T. Mínima:     -1,7ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    13,4ºC
T. Mínima:      2,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   12,3ºC
T. Mínima:     4,0ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada