diumenge, 21 de desembre del 2014

Fotografies de la setmana (15 al 21 de desembre de 2014)

Dilluns 15 de desembre: la setmana va començar amb pluja al matí, i a la tarda va quedar un cel ben tapat i ja sense precipitacions. Imatge mirant cap a Aleny a primera hora de la tarda:
Dimarts 16 de desembre: el temps ja va ser estable però van quedar boires baixes fins a migdia, que es van aixecar a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:
Dimecres 17 de desembre: durant el dia ens va creuar una cua de front càlid que va portar molts núvols però sense precipitacions. Imatge a la tarda:
Dijous 18 de desembre: dia dominat per intervals de núvols mitjos (altocúmuls), com ara aquests que es veien a primera hora de la tarda:
Divendres 19 de desembre: la boira es va instal·lar a la nostra zona i va ser persistent durant tot el dia. Imatge de l'entorn de l'observatori a primera hora de la tarda:
Dissabte 20 de desembre: dia de nou dominat per la boira persistent, a estones molt espessa i a estones, com en la imatge, més aixecada. Foto a Castellfollit de Riubregós a la tarda:
Diumenge 21 de desembre: la setmana acaba amb boira persistent un dia més, fins i tot més espessa que la d'ahir. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada