dimarts, 30 de desembre del 2014

Dades 30 de desembre de 2014

El dia d'avui ha estat de nou ben estable i assolellat, pràcticament sense núvols i amb un potent anticicló damunt nostre que no es preveu que es mogui en força dies. La propera matinada tornarà a ser molt freda,amb glaçades generals a l'interior i localment intenses,més fortes a zones enclotades i una mica menys a zones elevades, per efecte de la inversió tèrmica que començarà a aparéixer, i amb alguna primera boira,poc extenses i persistents,però que serien gebradores. En dies successius, el temps serà estable, amb boires matinals cada cop més extenses i persistents, fred notable de dia i temperatura més suau de dia tret dels llocs afectats per boira, on l'ambient seria molt fred tot el dia.

Les temperatures han baixat arreu, amb màximes d'entre 1 i 7ºC i mínimes entre -4 i -6ºC. La humitat ha estat baixa, el vent ha bufat amb cops moderats  de mestral, i la visibilitat ha estat molt bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     1,8ºC
T. Mínima:     -6,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:     4,4ºC
T. Mínima:     -5,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:       4,4ºC
T. Mínima:       -5,6ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      1,1ºC
T. Mínima:      -4,7ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       6,9ºC
T. Mínima:       -4,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     3,4ºC
T. Mínima:     -4,9ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:    1,9ºC
T. Mínima:    -6,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada