dissabte, 6 de desembre del 2014

Dades 6 de desembre de 2014

Avui el temps ha començat amb boires que, a diferència  de dies enrere, en general s'han desfet força ràpidament, quedant un migdia i tarda força assolellats, per bé que amb alguns núvols mitjencs poc importants que han aparegut al vespre. Estem sota la influència d'un anticicló que de la manera com està situat ens envia un corrent de vent del nord, que arrossega una massa d'aire moderadament freda i que porta nevades a la cara nord pirinenca, amb sol a la resta tret d'algun ruixat al litoral. La propera nit es presenta força freda amb moltes glaçades, encara que no seran molt intenses, i amb algunes boires, no massa extenses. El vent bufarà de mestral amb cops moderats. Demà tindrem un dia semblant a avui, amb sol i alguns núvols baixos, el fred serà marcat. La propera setmana tindrem domini de vent del nord, amb ambient sec però força fred.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 4 i 10ºC, i les mínimes entre els 2 i -1ºC, amb vent moderat de mestral, bona visibilitat tret de primera hora, i baixa humitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     5,1ºC
T. Mínima:      1,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    8,1ºC
T. Mínima:    -0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     9,1ºC
T. Mínima:      0,7ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      4,5ºC
T. Mínima:       0,9ºC
Precipitació:    0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     9,7ºC
T. Mínima:     -0,2ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     6,5ºC
T. Mínima:      2,2ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:    5,2ºC
T. Mínima:     1,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: rosada, boira baixa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada