diumenge, 21 de desembre del 2014

Dades 21 de desembre de 2014

Avui hem tingut un dia força semblant al d'ahir, amb estabilitat total i domini del sol a zones de muntanya i al litoral i pre-litoral, mentre que una jornada més, les boires han estat extenses a les planes interiors, i persistents en molts casos, amb ambient força fred i humit en aquestes zones. Ara per ara no hi ha cap canvi en la situació, i la propera setmana començarà amb les mateixes característiques de sol i boira persistent, si fa no fa a les mateixes zones dels darrers dies, i a la resta del país dominarà el sol amb ambient una mica fred de matinada i suau la resta del dia. De moment no hi ha canvis a la vista, i probablement bona part de la propera setmana tot segueixi igual.

Les temperatures màximes han estat una mica més baixes als llocs afectats per la boira, mentre que als llocs amb sol han pujat una mica, i els valors s'han mogut entre els 3 i 8ºC, mentre que les mínimes han baixat i s'han situat entre els 3 i -1ºC, amb vent fluix de mestral, humitat elevada i molt mala visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     3,1ºC
T. Mínima:      1,5ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:     3,3ºC
T. Mínima:     -1,0ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:       8,2ºC
T. Mínima:       -1,4ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      3,5ºC
T. Mínima:       1,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       8,3ºC
T. Mínima:        1,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     4,4ºC
T. Mínima:      3,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:    3,7ºC
T. Mínima:     2,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada