diumenge, 28 de desembre del 2014

Fotografies de la setmana (22 al 28 de desembre de 2014)

Dilluns 22 de desembre: la setmana començava amb boira intermitent a Calaf, que anava entrant i sortint contínuament. Imatge a primera hora de la tarda:
Dimarts 23 de desembre: aquell dia vam tenir intervals de núvols prims sobretot a a tarda, amb molt bona visibilitat i temps tranquil. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:
Dimecres 24 de desembre: la boira ens va afectar des de primera hora de la nit i va ser gebradora, amb temperatures negatives les 24 hores del dia i començant a deixar gruixos de gel importants. Imatge a migdia als dipòsits d'aigua de Calaf:
Dijous 25 de desembre: va continuar la boira gebradora, deixant bons gruixos de gel als arbres i objectes sobresortints. Imatge de mig matí als voltants de Conill:
Divendres 26 de desembre: per tercer dia consecutiu va continuar la boira gebradora al matí, amb acumulacions importants de gel, com ara aquests arbres de Pujalt. A la tarda, la boira es va aixecar una mica i es va començar a desfer el gel:
Dissabte 27 de desembre:el matí va continuar dominat per les boires, mentre que a la tarda es van trencar i va quedar un cel dominat per núvols alts i mitjos provocats per un front fred que avançava de nord a sud:
Diumenge 28 de desembre: el dia ha estat dominat pel vent de mestral, que ha bufat amb cops moderats i ha provocat un cel blau amb baixa humitat i molt bona visibilitat. Imatge als voltants de Calaf al migdia:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada