divendres, 12 de desembre del 2014

Dades 12 de desembre de 2014

La jornada d'avui s'ha caracteritzat pel temps molt estable, amb algunes boires a primera hora que s'han desfet ràpidament, i domini del sol amb núvols prims la resta del dia. De cara a demà augmentaran els núvols des del sud degut a l'acostament d'una pertorbació, que diumenge ens portarà un cel més tapat i amb la possibilitat d'algunes pluges no gaire importants, pluges que podrien augmentar una mica el dilluns, tot i això seran febles en conjunt, i sempre amb temperatures força suaus, sobretot les mínimes. A partir de dimarts la pertorbació s'enretira i les temperatures baixaran una mica, però en dies posteriors el temps serà ben estable, cada cop amb més boires, i amb temperatures força suaus.
 
Les màximes del dia s'han mogut entre els 9 i 15ºC, i les mínimes entre els 2 i -2ºC, amb una certa inversió tèrmica de matinada. El vent ha bufat fluix i de direcció variable, la humitat ha estat moderada i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     9,7ºC
T. Mínima:     -1,0ºC
Precipitació:  0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:     9,6ºC
T. Mínima:     -1,2ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    10,7ºC
T. Mínima:     -0,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      8,9ºC
T. Mínima:       2,0ºC
Precipitació:    0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    15,1ºC
T. Mínima:     -1,7ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    11,6ºC
T. Mínima:      0,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:    9,6ºC
T. Mínima:     0,7ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada